Volgers

vrijdag 28 november 2014

Dance like nobody's watching you #3

Welkom aan mijn nieuwe volger: Laurette.
Het is al weer een maand geleden dat ik nog iets gepost hebt. Weer een drukke periode achter de rug. Mijn jongste dochter is gaan samenwonen met haar vriend. Dus daar wat gaan helpen en thuis haar kamer veranderen in een hobbykamer voor mij :)

I welcome my new follower: Laurette.
It's been a month since I posted something. It was another busy period. My youngest daughter is moved in together with her boyfriend. So we went there to help a little and at home we turned her room into a hobby room for me :)


Deze foto geeft de kleur van de muren beter weer.
This photo gives a better impression of the color of the wall.Nu kan ik terug aan de slag :)
Now I can back to work :)

Hier nog een kaartje dat ik een tijdje geleden heb gemaakt.
Here a card that I made some time ago.


 close up:


Groetjes / Greetings
Yvette

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Yvette!!! heel mooie inkleuring, mooie accentjes !!super!!! En je kamer , prachtig hoor, de mijne zag er een jaar geleden ook zo netjes uit, maar , ik werk op mijn tafel maar ook veel op de vloer, met mijn dylusions en mijn gelly plate, met als gevolg , het ziet er hier echt uit als een verfatelier, gelukkig heb ik gewoon Venyl als vloerbedekking en kan ik er regelmatig met een dweil over gaan om al de verfresten er al te halen (bijna!!) ik hoop dat je kamer zo netjes blijft!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvette, Mooie hobbykamer dat je hebt. Zo'n eigen stekje hebben is zooooo
  zalig, ik noem het alijd "mijn paleisje", met je eigen muziek en al je spulletjes om zo tot rust te komen. Veel succes in je stekje en nog iets, mijn blog is ok voor de volgers, altijd welkom, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je bezoekje en het plaatsen van een reactie!

Thanks for your visit and leaving a little note!