Volgers

woensdag 9 juli 2014

Emmalien

Hallo iedereen het is eventjes geleden dat ik nog actief ben geweest in blogland. Maar het was een heel drukke periode. 'k Moest verschillende kaarten maken, in juni hebben we een rondrit in Croatië gemaakt (prachtig!), en dan mijn dochter helpen met de voorbereidingen in verband met de geboorte van mijn eerste kleinkind.
Vrijdag 4 juli om 3:35 is ze dan geboren, 2 maanden te vroeg. Maar alles is oke met moeder en dochter.

Hello everyone I haven't been very activ in blogland lately. But it has been a very busy period. I had to make a lot of cards, in juni we made a trip in Croatië (beautiful!), and then I have been helping my daughter with the preperation for the birth of my first grandchild.
She was born Friday july 4th at 3:35, 2 months too early. But everything is oke with mother and child.

Emmalien - 1,700 kg - 43,50 cmIk hoop vlug bij jullie langs te komen.
I hope to visit your blogs soon.

Groetjes / Greetings
Yvette

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je eerste kleinkindje Yvette. Twee maanden te vroeg, ze zal nog klein zijn maar gelukkig wel alles goed! Geniet ervan!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Yvette,
  Een dikke proficiat met je eerste kleindochtertje! Geniet ervan want die eerste weekjes gaan zo voorbij. En die twee maandjes te vroeg, die worden wel gauw ingehaald!
  Veel liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Yvette gefeliciteerd met je prachtige kleindochter!!! Mijn jongste zoon was ook twee maanden te vroeg , geen nood hoor , hij is lang heel klein geweest maar op zijn 18 was hij even groot als de rest, en had hij helemaal geen achterstand meer; en hij is nu de enige met een universitair diploma , dus je ziet wel, de kleinsten zijn de meest vechtlustige !! Heel veel plezier en geniet maar met volle teugen!!
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je eerste kleinkind Yvette! Goed te lezen dat alles goed gaat met moeder en dochter!
  Geniet - geniet - geniet!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je bezoekje en het plaatsen van een reactie!

Thanks for your visit and leaving a little note!