Volgers

woensdag 24 september 2014

Een kaartje en nog iets ...

Hallo iedereen na een drukke periode hoop ik eindelijk terug wat meer tijd te vinden om een post te plaatsen en jullie blogs te bezoeken.
Zoals je in vorige post hebt kunnen lezen is mijn kleindochter Emmalien twee maanden te vroeg geboren.  Dit heeft veel geloop meegebracht. Op 14 augustus mocht ze eindelijk naar huis. Een mooie moederdagsgeschenk voor mijn dochter!
Door haar plotse komst had ik geen geboortekaartje klaar maar ik heb daarna dit kaartje gemaakt voor de dag dat ze naar huis mocht komen.


close up:


Tussendoor nog enkele kaarten gemaakt, die ik binnenkort wel zal tonen.
In september heb ik dan ook nog 2 mutsjes voor Emmalien gehaakt. Mijn dochter had dit gevraagd voor een fotoshoot.En nu ga ik een kijkje nemen op jullie blogs.

Groetjes 
Yvette

3 opmerkingen:

 1. Heel mooie kaartje heb je hier gemaakt Yvette, de mutsjes zijn super mooi geslaagd, maar de baby is zooo schattig en mooi, gefeliciteerd!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kaart!
  En wat een schattig baby'tje ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvette,
  wat een prachtige kaart heb je gemaakt en wat een dot van een kleindochter heb je ! Fijn om te lezen dat alles ok is met haar en je dochter, jullie zullen wel een intense periode vol zorgen achter de rug hebben! Geniet maar met volle teugen van die mooie spruit !
  Lieve groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je bezoekje en het plaatsen van een reactie!

Thanks for your visit and leaving a little note!